juli 6, 2022

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Baby Shark krijgt de tweede set NFT's - ja, tweede

Baby Shark krijgt de tweede set NFT’s – ja, tweede

Pinkfong, het bedrijf achter het nummer Baby Shark – ook bekend als het nummer Meest bekeken video op YouTube – Kondigde het NFT-project aan met de titel “Baby Shark: Collection No. 2.” De NFT’s in de collectie, alle 10.000, tonen de generatieve kunst van de titulaire babyhaai en de rest van zijn haaienfamilie. Generatieve NFT’s zijn vergelijkbaar met de Bored Ape Yacht Club, in die zin dat er een verscheidenheid aan willekeurige eigenschappen in een groep is.

Toen ik dit nieuws voor het eerst hoorde, had ik twee gedachten tegelijk (met mijn volledige dagelijkse hoeveelheid):

  • Vertel me alsjeblieft dat ze geen NFT aan kinderen proberen te verkopen

En de

Dus ja, dit zal duidelijk de tweede set NFT’s zijn met Brooklyn (TIL, dat is de naam van de babyhaai) en zijn familie. de eerste was Eind vorig jaar aangekondigd En volgens Pinkfong was het meteen uitverkocht. Het spijt me u te moeten meedelen dat mensen honderden en zelfs duizenden dollars aan NFT’s hebben uitgegeven, ook al vond de eerste verkoop plaats in december 2021. Dat was, Volgens NonFungible Market Tracker, kort voordat de NFT-markt begon te dalen. Helaas betekent dit waarschijnlijk dat er enkele Baby Shark zijn tas houders Buitenland.

Of Pinkfong probeert om kinderen tot deze interesse te wekken… Ik weet niet waar ik dat moet doen. dat het wegenkaart (Dat, ja, omvat de ontwikkeling van ‘Baby Shark’s imprint en het universum in’) metaverse”) is vaak geschreven voor investeerders en volwassenen. Het hangt echter ook af van je kennis en interesse in de “Baby Shark”-personages en je wens om deel uit te maken van de gemeenschap. Dit is niet iets dat ik voor de meeste volwassenen waar vind, hoewel ik denk dat ik het altijd mis kan hebben.

READ  Iemand heeft een volledige 4K desktop grafische kaart aangesloten op Steam Deck

Wat is zeker? Niet Voor kinderen is het “Baby Shark”-feest in NFT.NYC dat Pinkfong zal gebruiken om hun tweede ronde van de NFT’s te vieren. Het bedrijf beschrijft het evenement als “een geweldige avond vol entertainment, muziek en netwerken”, en laat me je vertellen; Ik ben zo benieuwd wat voor soort netwerken er gaande is op een feest voor NFT’s “Baby Shark”. Ben ik nieuwsgierig genoeg om NFT.NYC aan te pakken om erachter te komen? Nou, helaas heb ik het te druk om iets anders te doen die dag (plus, weet je, ik was om de een of andere reden niet uitgenodigd). maar als Jij bent Stuur me uiteindelijk een e-mail om me te laten weten hoe het is gegaan.

Ik zou zeker niet zeggen dat deze uitnodiging gericht lijkt op kinderen.

Als het erop aankomt, hoor je van mij geen oordeel over volwassenen die persoonlijk hebben besloten om de “Baby Shark” NFT-kinderwagen aan te schaffen wanneer deze set later dit jaar wordt uitgebracht. (Niet omdat ik mensen niet veroordeel voor het kopen van NFT’s, maar omdat ik het meestal stilletjes doe.) Maar de Pinkfong-website zegt dat het bij het bedrijf allemaal draait om ‘het definiëren van de eerste momenten van de kindertijd’. Ouders, alsjeblieft – beperk de eerste momenten van je kinderen niet met speculatieve oorsprong.

READ  Er zijn nu veel Pokemon Switch-spellen te koop