augustus 17, 2022

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Candice Cameron Bure legt aan JoJo Siwa uit dat ze haar "de meest onbeschofte beroemdheid" noemt

Candice Cameron Bure legt aan JoJo Siwa uit dat ze haar “de meest onbeschofte beroemdheid” noemt

Siwa Plaats een video op TikTok Tijdens het virale weekend deelde ze een foto van Puri, maar geen details over hoe onbeleefd ze was.

Het internet probeerde te theoretiseren wat er gebeurde tussen de vorige deelnemers aan Dancing with the Stars dat het drama had kunnen veroorzaken.

“Ik had geen idee waar ze vandaan kwam, dus ik probeerde meteen via een wederzijdse vriend met haar in contact te komen”, zei Cameron Bure. “Mijn publicist belde haar manager en ik deed het omdat ik niet wist wat er gebeurde.”

CNN heeft contact opgenomen met Siwa voor commentaar.

Ze zei dat ze met Siwa kon praten en vroeg wat er was gebeurd, want voor zover Cameron Bure zich kon herinneren, hadden ze een “geweldige” ontmoeting in “The Kelly Clarkson Show”.

Cameron Bure zei dat de zangeres en voormalige ‘Dance Moms’-ster aanvankelijk terughoudend was om haar te vertellen waarom ze beledigd was door Cameron Bure omdat ze zich net bezighield met de TikTok-trend en ‘niet dacht dat het een big deal was’.

Maar de ster van ‘Fuller House’ zei dat ze bleven praten.

Ze zei: ‘Ik ontmoette je bij de première van Fuller House toen ik 11 was, en we stonden allemaal op de rode loper. Ik kwam naar je toe en zei: “Mag ik met je op de foto?” En je zei tegen mij: “Niet nu.” Daarna deed ik wat jij aan het doen was en nam ik foto’s met andere mensen op de rode loper.”

Ze zei dat de 19-jarige Siwa haar nu vertelde: “Je was niet gemeen en ik begrijp het nu, als volwassene, als je op de rode loper staat en alles gebeurt en je in verschillende richtingen wordt gesleept, maar op de tijd dat ik 11 was.”

READ  Fury Against the Machine Tom Morello werd per ongeluk tegengehouden door de beveiliging tijdens een concert in Toronto

“Je hebt het hart van je 11-jarige gebroken, ik ben niet met je op de foto geweest!” Cameron Bure zei, eraan toevoegend: “Ik voel me slecht. JoJo, het spijt me zo!”

Cameron Bure zei dat nu “alles goed is in de jojo-interface.”

En ik heb van hem geleerd.

“Ik denk dat de les die we kunnen leren is om ons ervan bewust te zijn hoeveel volgers je ook hebt, zelfs een TikTok-video van 10 seconden kan schade aanrichten”, zegt Cameron Bure. “Omdat onze woorden ertoe doen en onze acties ertoe doen, en of je nu 50 miljoen volgers, 500 volgers of vijf volgers hebt, we hebben allemaal invloed op de mensen om ons heen.”