augustus 13, 2022

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Carmen Electra, 50, zegt dat deelname aan OnlyFans een 'empowerment' was

Carmen Electra, 50, zegt dat deelname aan OnlyFans een ‘empowerment’ was

Carmen Electra komt een beetje dichter bij haar miljoenen fans.

In mei , Baywatch aluin, 50, Aankondigend dat ze zich heeft aangesloten bij OnlyFans, Een op abonnementen gebaseerd platform dat inhoud rechtstreeks aan betalende gebruikers levert. Ze is nu open over de ervaring en beschrijft het als een “intensief” en “in staat stellend” proces.

Ze zei in een recent interview met Fox News digitaal. “Je bent mijn creatief directeur geworden, mijn eigen ontwerper, mijn eigen visie. Je bent één-op-één met de fans, zodat ze bestellingen kunnen uitvoeren, en ik vind het geweldig. Het kan heel leuk zijn. En ik heb Ik vond het leuk om afbeeldingen te maken, video’s te maken en mijn fans me te laten volgen waar ik ook ga. Deze reizen zijn in mijn leven. Dat is precies wat ik wilde doen.”

Terwijl Electra al een tijdje speelde met het idee om OnlyFans op te richten, legde ze uit dat ze uiteindelijk de knoop doorhakte nadat ze aanmoediging had gekregen om de sprong te wagen.

“Het is een normaal iets dat me tijdens mijn carrière is overkomen,” zei ze. “Ik bedoel, ik praat eerst.” “Ik herinner me dat ik naar het winkelcentrum hier in L.A. ging, en ik liep door het winkelcentrum. Ik had niet genoeg geld om iets te kopen, maar ik keek in de winkel en mensen gingen naar me toe en zeiden: ‘Zijn ben je een actrice?'” Ben jij een model?” En ze vroegen me dezelfde dingen en zeiden: “Je moet beginnen met acteren!” of “Je moet dit doen, doe dit”, en ik denk dat ik met OnlyFans er zo vaak over heb gehoord dat ik besloten om het te onderzoeken.”

READ  Disney schort theaterproducties in Rusland op en veroordeelt invasie van Oekraïne

Electra is natuurlijk niet de enige beroemdheid Spring op de OnlyFans-trein. De echte huisvrouwen van Beverly Hills ster Denise Richardshaar dochter Sami Shineen actrice Bella ThorneRapper Cardi B en de acteur Tyler Posey Onder de sterren die zich ook bij het abonnementsplatform hebben aangesloten.

Op het advies dat ze Richards en Shane gaf, die de krantenkoppen haalden toen ze zich allebei aanmeldden, zei ze: “Wees eerlijk over waar je bent, wat je platform is en wat je fans zullen zien in je foto’s en video’s.”

“Wees heel eerlijk, wees trouw aan wie je bent,” vervolgde Electra. “Wees eerlijk tegen je fans en de mensen die je steunen, en heb plezier. Dat is de boodschap die ik altijd heb gekregen, en ik heb altijd gedacht: als je geen plezier hebt, waarom doe je het dan?”

Electra zegt dat het proces van het maken van inhoud op de site zeer de moeite waard is geweest.

‘Er is niemand die je vertelt wat je moet doen,’ zei ze.’Ik ben mijn baas.’ “Het is heel intens en krachtig. Het geeft veel zelfkracht. Creatief heb ik altijd veel leuke en creatieve ideeën gehad, en er zijn tijden geweest dat ik die kon opvolgen met verschillende projecten die ik werken aan.”

Electra zei dat ze zich aanvankelijk bij het platform had aangesloten in een poging om “Wees in controle” Van haar eigen foto’s.

“Mensen zullen toch doen wat ze willen met je foto’s”, zei ze. Mensen. “Misschien heb je ook de controle over ze en houd je bij wat je binnen graag doet.”

READ  Bobby Riddle, tieneridool met eeuwige roeping, is op 79-jarige leeftijd overleden

Ze legde uit: “Ik had gewoon het gevoel van, ‘Ja, ik moet dit doen.'” Ze legde uit: “Ik heb deze kans, voor een keer, om mijn eigen manager te zijn en mijn creatieve visie te delen met mijn fans zonder dat iemand over me heen staan ​​en tegen me zeggen: ‘Doe dit niet, doe dat niet’. Bedek dit. “

Ze voegde eraan toe: “Mensen gaan hoe dan ook doen wat ze willen doen met je foto’s, je kunt er ook de controle over hebben en bijhouden wat je van binnen zou willen doen.”

Wil je lifestyle- en wellnessnieuws in je inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor Yahoo Live-nieuwsbrief.