juli 3, 2022

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Indianapolis Colts v Jacksonville Jaguars

Carson Wentz: Jim Irsay merkt op ‘Uit het linkerveld’, ik dacht dat we op een goede plek zaten

Getty Images

Colts-eigenaar Jim Irsay koos voor openhartigheid als het gaat om samenvatten Carson WentzGeneraal als aanvoerder op het middenveld van het team toen hij in maart zei dat hij verder zou gaan met “Fout“Het was het slechtste wat een team kon doen en dat was het ook”Heel duidelijk“Dat het team in dit laagseizoen moet verhuizen.

Ze hebben Wentz met de leiders verhandeld en de handel voor hen gemaakt Matt Ryanmaar de opmerkingen van Irsay verschenen tijdens Wentz laatste verschijning Op de podcast van Colin Cord. Cowherd Wentz vroeg of het pijn deed om die opmerkingen te horen nadat hij 3.563 yards, 27 touchdowns en zeven intercepties gooide tijdens zijn 9-8-seizoen dat eindigde in week 18 met een schokverlies voor Jaguar.

“Ik bedoel, dat is het, weet je. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening”, zei Wentz. “Ik vond vorig jaar een heel interessant jaar. Ik dacht dat we geweldige dingen hadden gedaan, en ik kwam er uiteindelijk niet uit. Het was duidelijk dat ik het daar moeilijk had en de timing was slecht. Maar ja, dat had ik niet verwacht. Ik had niet verwacht dat de dingen zouden lopen zoals ze gingen, en ik dacht dat de dingen daar op een heel goede plek stonden, ik had geweldige relaties met iedereen in dat gebouw. Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over de mensen die er zijn. Ja, dat is een beetje Linker veld, je weet wel? Hij heeft het recht om zijn eigen mening te geven en hij heeft het recht om met zijn voetbalteam te doen wat hij wil.”

READ  Brave vs. Rockies - Speloverzicht - 3 juni 2022

Wentz nam de tijd met Colts die totaal anders was dan Irsay en anderen Ik heb hem gedeeld sinds hij vertrok, maar hij krijgt de kans om te bewijzen dat de Colts een fout hebben gemaakt door hem weg te ruilen toen hij dit najaar het veld opgaat voor leiders.