februari 8, 2023

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Christian Bale handelde niet methodisch tijdens ‘Pale Blue Eye’, zegt co-ster Harry Melling: ‘Nee tegen in karakter blijven’

Christian Bale Acting Techniques toonde de methode niet tijdens het stuk uit de Netflix-periode”Lichtblauw oog”, aldus de co-ster Harry Melling.

De aluin ‘Harry Potter’ en ‘Queens Gambit’ riepen op tot actie naast Oscar-winnaar Bale voor de mysteriethriller. Bell speelt een voormalige rechercheur die met pensioen is gegaan om samen met Edgar Allan Poe (Mealing) een reeks ophangingen te onderzoeken. De film is gebaseerd op de roman van Louis Bayard en geregisseerd door Scott Cooper (“Crazy Heart”), waarbij Bell ook produceert.

Meer van IndieWire

“Mijn ervaring toen ik eraan werkte, was dat we kwamen opdagen, niet echt over de scène praatten en het gewoon begonnen te spelen”, zei Mealing. De onafhankelijke werken met Bell, daarbij verwijzend naar het feit dat hij “niet echt wist” wat method acting inhield. “Er was geen verblijf in het personage, maar ik denk dat je altijd wordt onthouden van een of andere vorm van persoonlijkheid, alleen omdat je gekleed bent en je in die omgeving bent als die persoon.”

Mealing voegde eraan toe: “Ik denk dat de acteerstijl soms een beetje onbehulpzaam wordt.”

Ook wel de ster Bell genoemdEen van de meest gulle artiesten Ik heb eerder met haar gewerkt.”

Bill zei eerder Hollywood-verslaggever Dat komt omdat hij “nooit goed geleerd” was voor een acteerprofessional, elke rol een nieuwe uitdaging.

“In elke film denk ik bij mezelf: ‘Oh mijn God, wat heb ik gedaan? Hoe ben ik hier weer in verzeild geraakt? Ze zullen beseffen dat ik geen idee heb wat ik aan het doen ben,”zei Bell. “Maar ik denk dat ik daarom nog steeds geïnteresseerd ben om het te doen, omdat ik geen technologie heb. Mensen zeggen altijd: “Oh, hij is een stijlacteur”, maar ik ben geen stijlacteur, want dat vergt studie. Ik doe waar ik zin in heb die dag.”

READ  De finale van seizoen 26 van de bachelor: wat is er met Clayton gebeurd?

Zoals de ‘Dark Knight’-acteur zei tijdens A.J GQ-coververhaal eerder dit jaar zal het zijnHet was een zielige pogingActeerstijlen regisseren in een superheldenfilm.

De ster uit ‘Amsterdam’ vervolgde: ‘Ik hou van de waanzin van de baan zelf. Ik vind het idee van wat mensen van een acteur denken beschamend. Ik bedoel, hoeveel nuttige banen zijn er eigenlijk in het leven, waar je andere mensen helpen? Maak ik gewoon nog meer domme achtergrondgeluiden?” Het acteren zelf, ik geniet ervan hoe belachelijk het is. Ik hou van iets waar je echt ver mee kunt komen. De mensen zijn geweldig. Ik hou van mensen, en ik hou ervan om naar mensen te kijken , in staat zijn om ze te bekijken op een manier die als heel raar zou zijn gezien.

Het beste van IndieWire

Abboneer op Indiewire-nieuwsbrief. Voor het laatste nieuws, volg ons op FacebookEn de TwitterenEn de Instagram.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.