mei 27, 2022

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De eerste zonsverduistering van 2022 vindt vandaag plaats!

De eerste zonsverduistering van 2022 vindt vandaag plaats!

Een gedeeltelijke zonsverduistering zal vandaag (30 april) plaatsvinden boven delen van Zuid-Amerika, Antarctica, de Stille Oceaan en de Atlantische Oceaan. Dit is wat skywatchers kunnen verwachten.

De zonsverduistering zal beginnen over 14:45 EST (1845 GMT), wanneer het voor het eerst zichtbaar is voor skywatchers in het uiterste zuidoosten van de Stille Oceaan nabij de kust van Antarctica. De maximale zonsverduistering vindt plaats na twee uur in 16:41 EST (2041 GMT)voor het einde in 18:37 EST (2237 GMT)volgens Timeanddate.com.