augustus 17, 2022

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Walk The Distance-functie maakt sporten leuk voor degenen die liever lange afstanden lopen

Walk The Distance is het type app dat een heel specifiek type persoon motiveert om van de bank af te komen en aan lichaamsbeweging te doen. In plaats van je naar te laten lopen Ontsnap aan zombies Of Pokémon vangen, het laat je virtueel lange paden bewandelen, zoals de Appalachian Trail (AT) en de Pacific Crest Trail (PCT) — perfect voor degenen onder ons die onze lokale wandelpaden niet erg vinden, maar iets mooiers willen. .

Voor elke mijl die u naar huis loopt, ziet u een klein pictogram met uw afbeelding over de kaart, die zich een weg baant tussen beroemde bezienswaardigheden zoals Springer Mountain in Georgia of Kennedy Meadows aan de voet van de Sierra Nevada. En wanneer u bepaalde punten bereikt, geeft Walk The Distance u foto’s en feiten over hen. Het is een beetje zoals spelen Oregon Trail, behalve dat je in plaats van achter de computer zit, wat aan lichaamsbeweging doet. (Het is vermeldenswaard dat er al zijn) De officiële Oregon Trail-app Dit doet iets soortgelijks als je liever een meer historische reis maakt.)

Ik ging eerlijk naar buiten en rende op een avond, zodat ik de volgende mijlpaal kon bereiken.

In de tijd dat ik het gebruikte, vond ik het leuk om thuis te komen van wandelen en naar de app te kijken om ongeveer te zien welke mijlpalen ik had. De beschrijvingen die hij je geeft zijn kort en krachtig, ze leggen dingen uit zoals het weer of het landschap van een bepaalde locatie of raken aan bepaalde aspecten van hoe het is om op pad te gaan, maar voor mij maakt de fotografie het de moeite waard om elke keer te bekijken . Ik merkte ook dat ik van tevoren naar een kaart keek en aan het plannen was hoe ver mijn volgende wandeling zou zijn – toen ik de beschrijving las van de Hawk Mountain Shelter die zegt dat de volgende halte ongeveer 11 kilometer verderop is, gebruikte ik AllTrails (nog een geweldige app) om een ​​wandeling van acht mijl in de buurt te vinden.

In theorie zouden al mijn korte wandelingen oplopen tot enkele duizenden kilometers, en ik zou de Walk The Distance-versie van AT hebben voltooid. De app biedt ook een verscheidenheid aan korte trips door vele nationale parken en steden als je met een minder stressvol doel wilt beginnen.

Laat me dit snel uit de weg ruimen nu ik een screenshot heb gezien: ik denk niet dat Walk The Distance een mooie app is. Eigenlijk vind ik het eerlijk gezegd een beetje lelijk. Als je daar voorbij kunt komen, is de functionaliteit van de app behoorlijk krachtig – je kunt zien waar je op de weg bent ten opzichte van andere gebruikers die er daadwerkelijk doorheen cruisen, blader door je wandelgeschiedenis om te zien hoeveel mijlen je elk hebt geregistreerd dag, en kijk terug naar Bezienswaardigheden die je al hebt meegemaakt. Er zijn ook volledige rugzakinstellingen waarmee je veel van de ervaring kunt aanpassen.

Walk The Distance heeft ook een sociale component, hoewel ik niet kan zeggen dat ik er zoveel mee gespeeld heb. Naast alle gebruikers die hun voortgang publiekelijk uitzenden, kun je ook vrienden toevoegen om mee te wandelen, en de app heeft een modus die je gewoon laat zien waar jij en je vrienden onderweg zijn. (Als ontwikkelaars op zoek zijn naar gratis advies, zou dit niet het gedeelte ‘Vrienden’ moeten zijn, maar het gedeelte ’tramily’, na Portmanto van het parcours en familie die worden gebruikt in de wandelgemeenschap. Het zou leuk zijn om mee te gaan met het feit dat je in de app ’tracknaam’ kunt kiezen in plaats van de weergavenaam.)

Ik waardeer ook – en kan niet geloven dat ik het zeg – de prijsstructuur van Walk The Distance. Het geeft je veel flexibiliteit in hoe je voor de app betaalt of als je dat helemaal wilt. Je kunt het eerste of tweede deel van de grote wandelingen gratis doen en dan betalen om de rest te ontgrendelen. Volledig AT-ontgrendeling is $ 4,99, PCT-ontgrendeling is $ 9,99. Een paar nationale parken en stadswandelingen zijn gratis, terwijl andere $ 0,99 per stuk kosten.

Walk The Distance moedigt zijn gebruikers sterk aan om te doneren aan de verenigingen die de tracks in het echte leven onderhouden en beheren, waar ik het volledig mee eens ben.

Als je niet stukje bij beetje voor dingen wilt betalen, is er een abonnement van $ 2,99 / maand / $ 29,99 / jaar waarmee je al je wandelingen gratis kunt doen en synchronisatie met Fitbit of Garmin kunt ontgrendelen. Synchroniseren met Apple Health of Google Fit is gratis (en omdat ik een andere app gebruik om mijn Fitbit-gegevens met het Apple-systeem te synchroniseren, kiest Walk The Distance deze gegevens rechtstreeks).

Tot nu toe ben ik nog niet zover dat ik moet gaan pushen; Voor AT gebeurt dat ongeveer 255 mijl verderop. Als ik dat doe, ben ik van plan om op zijn minst deze track te kopen. REI, een leverancier van outdoorbenodigdheden, schat dat wandelen over de Appalachian Trail Het kost ongeveer $ 6000dus ik kom echt vooruit door het voor vijf dollar te doen.

Natuurlijk zal de stimuleringsvorm van Walk The Distance niet voor iedereen werken, want niet iedereen is een wandelende nerd. Voor degenen die voor hen werken, kan het bereiken van de volgende virtuele schuilplaats echter precies de motivatie zijn die we nodig hebben om van de bank af te komen en een beetje naar buiten te gaan. Persoonlijk kijk ik er erg naar uit om later deze zomer grote vorderingen te maken op mijn virtuele Appalachian Trail, wanneer ik een deel van de Pacific Crest Trail ga wandelen, want dat is precies het soort dingen dat ik erg grappig vind.

Walk The Distance is gratis verkrijgbaar bij App Winkel En de Google Play Store.

READ  Herinnering: wis het cachegeheugen van je iPhone ongeveer elke maand