juli 6, 2022

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze telefoon van $ 280 is een les in betaalbaarheid - ik hoop dat Apple en Samsung voorzichtig zijn

Deze telefoon van $ 280 is een les in betaalbaarheid – ik hoop dat Apple en Samsung voorzichtig zijn

U zult waarschijnlijk nooit een Tecno-telefoon gebruiken. Tot deze week had ik nog nooit gehoord van het Chinese merk of zijn telefoonlijn, Camon. Nu zal ik ze waarschijnlijk niet vergeten.

Het bedrijf lanceerde onlangs een luxe lancering in New York City voor de nieuwe Tecno Camon Series 19 Pro Android 12 De telefoons zijn echter niet te koop in de VS (of het VK, wat dat betreft). Ik vroeg me oprecht af wat ze daar deden, en nog belangrijker, waarom ik daar was.