mei 27, 2022

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elden Ring-tool helpt je bij het kiezen van de beste uitrusting voor Magic Builds

Elden Ring-tool helpt je bij het kiezen van de beste uitrusting voor Magic Builds

Drie fantasiekrijgers strijden tegen een gloeiende reus.

schermafbeelding: Van Software

Nieuw door spelers gemaakt spel elden ring rekenmachine stelt u in staat Leer gemakkelijk Welk zegel of cast moet je gebruiken voor het casten van magie, waardoor je de perfecte trigger bent voor spreuken en tovenarij door een van de meest uitdagende rekenkundige problemen van het spel te vereenvoudigen.

terwijl soms elden ringDe verwarringen dragen bij aan de ervaring, bijvoorbeeld als het gaat om het ontcijferen van de obscure overlevering van het spel, op andere momenten kan het de outfit van je personage veranderen in het gruwelijke proces van fietsen in versnelling en het vergelijken van enigszins verschillende nummers. Dit geldt dubbel voor Tarnished die magie gebruikt, omdat het kiezen van het juiste zegel of personeel niet alleen afhangt van je statistieken, maar ook van de school van spreuken of magie die je gebruikt.

Neem mij bijvoorbeeld. Ik wist dat ik vooral spreuken wilde gebruiken in elden ringdie als wonderen werkt in Slechte geesten Zo begon ze als een profeet van haar fundamentele macht in de geloofsbelijdenis. Het spel overspoelde me met alle magische spreuken en zegels die nodig waren om uit te werpen, maar mijn fortuin begroef me al snel onder een berg besluiteloosheid. Ik wist niet helemaal zeker of ik de beste stimulator voor mijn lichaamsbouw gebruikte. En het bleek dat ik dat niet was.

Afbeelding die verschillende Elden Ring-statistieken en -apparatuur vergelijkt.

Het is het beste om mijn bestaande build te gebruiken en wat de Jerp-tool zegt.
schermafbeelding: Gerp / Kotaku

gebruik makend van elden ring Vergelijking van gietgereedschap:een website ontwikkeld door Twitch Streamer sokJe kon elke zeehond in het spel vergelijken zonder dat je middelen hoefde uit te geven om ze op hetzelfde niveau te stimuleren. Nadat ik mijn statistieken had ingevoerd, dacht ik dat ik over het algemeen meer schade uit een op geloof gebaseerde Tarnished kon persen door een Erdtree-zegel te gebruiken in plaats van een Godslayer-zegel, wat mijn favoriete katalysator is in veel elden ring door te spelen.

Het werd interessant toen ik de rekenmachine instelde om de Lightning Spear te berekenen, mijn belangrijkste spreuk (ja, ik ben een standaard bitch). Aangezien de Lightning Spear een Dragon Cult-spreuk is – iets wat ik zelf zou hebben geleerd als ik meer aandacht had besteed aan de magische smaaktekst – evolueert het beter met Gravel Stone Seal. Ik heb niet veel schade verloren, alles bij elkaar genomen, maar als ik deze details van tevoren had geweten, zouden sommige gevechten een beetje gemakkelijker zijn geweest.

Natuurlijk slimmer elden ring Spelers kunnen dit werk waarschijnlijk alleen zelf doen met behulp van de game en community-wiki’s Fixralife. Maar als je een heethoofd bent zoals ik, kijk dan eens naar Jerp’s tool. Het maakte me nog enthousiaster om weer in het spel te komen en nieuwe magische creaties uit te proberen.

READ  Sony's PS5 variabele verversingssnelheidsfunctie wordt deze week uitgerold