oktober 5, 2022

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Focus op de gemeenschap: Kujay > Nieuws

Focus op de gemeenschap: Kujay > Nieuws

Fijne vrijdag, Wachters! Welkom terug bij een van onze favoriete secties op Bungie.net, de focus van deze week op de community! Deze week praten we met een maker die een geweldige baan heeft op Rad Day, Kojai!

Hallo Kogai! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om met ons te chatten! Dus laten we beginnen met een beetje achtergrond. Wie ben je, wat zijn je gewetens en waar kom je vandaan?

Hallo, mijn naam is Kujay (hij/hij). Ik ben overdag een vliegtuigontwerper en lot Content Creator bij Nacht! Ik ben opgegroeid in een klein stadje in het oosten van Kansas voordat ik uiteindelijk na mijn studie naar Zuid-Californië verhuisde.

Wacht, de vliegtuigontwerper? Ja, daar moeten we het zo meteen over hebben. Maar eerst, wat dreef je om games en content te maken?

Ik begon al op zeer jonge leeftijd met spelen, toen ik nog maar vier jaar oud was. Ik ging net naar de kleuterschool en er was een Super Nintendo waar alle kinderen mee konden spelen. Het was de eerste game die ik ooit heb gespeeld Yoshi-eiland (Het is nog steeds een geweldig spel tot op de dag van vandaag!) En oh mijn god, ik was meteen verslaafd! Snel vooruit ongeveer 20 jaar, en nadat ik naar SoCal was verhuisd, merkte ik dat ik veel meer vrije tijd had dan vroeger op school (cursussen luchtvaarttechniek zijn geen grap!). Toen, kort nadat Rise of Iron was gelanceerd, begon een van mijn streamingvrienden me aan te sporen om zelf te streamen. Nadat ik het een paar maanden had weggeduwd, gaf ik het uiteindelijk op en kocht ik een PS4-webcam. Ik heb gemerkt dat live streamen zo leuk is (iets waar ik heel goed in ben), dat ik het nu al bijna zes jaar doe!

Dit klinkt als mijn kinderdagverblijf. 😊 Nou, de grote vraag hier – hoe balanceer je zowel een fulltime baan als het creëren van content?

In de loop der jaren is het moeilijk geweest om mijn carrière in evenwicht te brengen met het aspect van het creëren van inhoud van mijn leven. In de beginjaren deed ik veel streaming, ik kreeg elke vrijdag tot en met maandag streams (meestal met veel hulp van Trials of Osiris!). Maar naarmate de jaren verstreken en mijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het werk begonnen toe te nemen, begon ik de hoeveelheid inhoud die ik naar buiten duwde te verminderen. Ik ben me de laatste jaren meer gaan focussen op YouTube, omdat ik het “gefragmenteerd” kan doen in plaats van de camera aan te zetten voor een livestream. En aan de Twitch-kant van het huis ben ik nu vooral een “weekendstrijder”, met alleen streams op zaterdag en zondag. Het was moeilijk om de twee kanten van mijn leven te combineren, maar het was ook de moeite waard. Hoeveel mensen ontwerpen doordeweeks vliegtuigen en komen dan naar huis om in het weekend naar een succesvolle uitzending en YouTube-kanaal te kijken? Het is iets wat ik niet vanzelfsprekend vind!

Oh mijn god, dit klinkt als een wilde rit, en het lijkt erop dat je het geweldig hebt gedaan om het vol te houden. Dus je noemde Yoshi Island, maar hoe heb je dat gevonden? lot?

Dus, interessant genoeg, nam ik een lange pauze van het spelen toen lot De oproep kwam. Nadat ik Skyrim in mijn laatste jaar van de middelbare school had verlaten, speelde ik helemaal niet veel tijdens mijn eerste jaar of tweede jaar van de universiteit. Ik werd echter teruggetrokken door de PS4-remaster van The Last of Us (een geweldige game trouwens!), die ik niet de kans kreeg om te spelen toen het oorspronkelijk werd gelanceerd. En dan, als door “lot” (knipoog), een paar dagen na het beëindigen de laatste van onsIk heb net een e-mail ontvangen van Sony die me uitnodigt om de volgende game te spelen lot alfa. Je bent altijd meer dan Plicht Ik ben opgegroeid, maar veel van mijn jeugdvrienden waren formidabel Hallo fans. Toen ik hen vroeg naar het volgende project van Bungie met lotze moedigden me allemaal aan om het te proberen, en beschreven het spel als een combinatie van PlichtEn de Halloen “spatie Skyrim. “Ik besloot kort daarna de Alpha te proberen, en ik kreeg het meteen door. Spelen met vuurwapens was de beste die ik ooit heb geprobeerd. Nu, meer dan acht jaar later, ben ik er nog steeds een hulpeloze verslaafde aan lot Omdat ik de eerste keer was dat ik op Cosmodrome landde.

Op een dag zou een speler hem graag zien! Op wat voor soort inhoud wil je je concentreren tijdens het uitzenden of maken van video’s?

Ik concentreer me graag op de inhoud van het eindspel binnenin lot, meer gericht op het PvP-aspect, of het nu gaat om de Osiris-experimenten of Iron Banner. Ik ben ook dol op GM Nightfalls en raids, en ik geniet vooral van de raid-ervaringen op de eerste dag met mijn groep!

dat is geweldig! Eindspelinhoud kan een hele uitdaging zijn, dus het is heel fijn om makers zoals jij te hebben om anderen te helpen lesgeven en voor anderen te zorgen. Voor deze nieuwe spelers, wat is één ding dat je zou willen weten voordat je begon, of in ieder geval in het begin? lot een reis?

Eerlijk gezegd, ik wou dat iemand me precies had verteld hoe ik zou worden ondergebracht in lot Het universum en de bredere Bungie-gemeenschap. Hoe speel ik na acht jaar nog steeds hetzelfde spel?! Haha, grapje =). Maar in alle ernst, ik wou dat ik wist hoe belangrijk het was om een ​​sterke groep mensen te vinden om mee te spelen lot met. Ik heb een lange tijd solo gespeeld tijdens Vanilla D1 voordat ik mijn weg vond naar LFG-sites (op zoek naar een groep). Als de magie van de OG Vault of Glass me niet te pakken krijgt, is de kans groot dat ik stop met spelen lot Tijdens die vroege dagen. De game is leuker als je vrienden hebt om in hardere inhoud te springen terwijl ze van builds en ideeën stuiteren. Om deze reden ben ik ongelooflijk verheugd dat Guardian Ranks en Fireteam Finder in het spel komen lot 2 volgend jaar. Ik denk dat deze duizenden spelers zullen motiveren om hun eigen vriendengroepen te maken en het echte ‘laatste spel’ te ontgrendelen lot.

Zekers! Heb je advies voor spelers die hun vaardigheden als speler willen verbeteren, gezien je focus op de inhoud van het eindspel?

Als je iemand bent die dieper in de ervaringen van het eindspel wil duiken lot En om je vaardigheden te verbeteren, kun je het beste contact maken met andere spelers en een groep vrienden opbouwen waarmee je kunt spelen lot met. Terwijl lot Als je solo speelt, wordt het volledige potentieel van de game gerealiseerd wanneer je een vaste groep mensen hebt om op te rekenen, of het nu in informele PvE-omgevingen is of diep in de loopgraven van Trials. Teamwerk laat de droom echt werken, en je zult in de loop van de tijd een betere speler worden wanneer je samenwerkt met andere gelijkgestemde spelers.

Nou, het is tijd om te vragen, wat is je hoofdpersoon en favoriete subklasse?

Ik maak hier waarschijnlijk veel woede los, maar Hunter is mijn hoofdpersoon en ik ben al vijf jaar hopeloos verslaafd aan Stompees. Terug in Modern Warfare 2 ging mijn favoriete manier om FPS-games te spelen altijd over snelheid, snelheid en nog eens snelheid! Daarom ben ik helemaal weg van de Arc 3.0 Hunter. De Speed ​​Booster is slechts een *kokskus* en Gathering Storm is misschien wel de coolste super in de game op dit moment. Ik gebruikte mijn belangrijkste Arcstrider van seizoen 2 tot en met 8, dus mijn oude kind mee naar huis nemen met Arc 3.0 was geweldig!

Oh ja, snel spelen in videogames is altijd leuk! 😊 Wat voor soort algemene uitstraling behoudt je kanaal?

Mijn kanaal heeft de neiging om de grens te bewandelen tussen entertainment en educatief. Zo meteen gaan we dieper in op de overlevering voor het lot universum en begin te speculeren over de komende toekomstige verhalen. Dan gebeurt de volgende dag iets volkomen belachelijks in een Crucible-wedstrijd (ten koste van mijn tegenstander of mezelf, beide gebeuren veel!). We zullen het vaak hebben over de builds of de staat van het spel als geheel, waardoor het heel leuk blijft met veel gelach onderweg. Net als de balans tussen mijn werk en het maken van inhoud, gedijt mijn kanaal in zijn dualiteit van educatie en entertainment.

Vermakelijk en leerzaam en toch luchtig? Het lijkt me een soort plek!

READ  Apple's haast om patches uit te brengen voor twee dagen nul bedreigt iOS- en macOS-gebruikers

Nou, het is tijd om ons interview te beëindigen, maar ik wilde het vragen omdat je tot nu toe erg geïnspireerd bent geraakt in ons gesprek. Wat wil je ervoor zorgen dat elk Nieuw Licht weet wanneer ze zich bij de Guardian-rangen voegen?

Met de huidige New Light-ervaring kan het overweldigend zijn als je eenmaal klaar bent met je introductie op de Cosmodrome. Je wordt naar Towe geroepen en je maakt kennis met taak na taak na taak. Mijn advies is om slechts een van deze taken te kiezen en je er alleen aan te houden. Tegen de tijd dat je klaar bent met de eerste missie, is de kans groot dat je nieuwe wapens kunt uitproberen, je kracht een beetje kunt vergroten en, in het algemeen, de ring in het spel zult voelen. lot. En als de meeste mensen eenmaal zo ver zijn, is de gameplay alleen meestal voldoende om ze verslaafd te maken!

Voor meer specifieke tips, begin 1000% met de Destiny Item Manager voor een drastisch verbeterde voorraadervaring. Dat is het, en zorg ervoor dat je elke dag bij je Ada-1 incheckt voor die schattige en schattige gevechtsmods!

En tot slot, waar kunnen mensen je vinden?

Ik stream door Zenuwtrekking Elke zaterdag- en zondagochtend, met af en toe meer video-uploads Youtube. Ik ben ook erg actief in het land Twittermet tal van hete keuzes en trucs om iedereen bezig te houden!
Heel erg bedankt Kogai dat je met me omging! Zorg ervoor dat je hun kanalen bezoekt en volg ze als je interactie hebt met hun inhoud. Als je de laatste niet hebt gecontroleerd Focus op de gemeenschap met Layla-Je kunt het nu doen! Blijf tot de volgende keer uw aanbevelingen voor communityfocus markeren op onze sociale kanalen.

Blijf sluw, bewakers!

READ  Het ventiel geeft precies aan wanneer je je Steam Deck-bestelling kunt afronden

Giftig