december 7, 2022

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

"Ik ben maar een uur per dag" in mijn online werk

“Ik ben maar een uur per dag” in mijn online werk

In 2014 verdiende ik $ 85.000 per jaar als fulltime webontwikkelaar. Hoewel ik genoeg verdiende om de eindjes aan elkaar te knopen, had ik het gevoel dat ik te veel van mijn tijd aan het werk besteedde.

Ik wist dat er mogelijkheden waren om passief inkomen te verdienen in e-commerce. Dus in 2016, na het uitproberen van dropshipping (een bedrijfsmodel waarbij verkopers geen producten op voorraad hoeven te houden), stuitte ik op Geplaatst op Reddit Dat inspireerde me om een ​​print-on-demand-side business te starten.

Met Printing On Demand kan ik t-shirts verkopen terwijl ik het printen en verpakken en verzenden uitbesteed aan een externe leverancier. In 2020 heb ik genoeg geld verdiend om mijn baan op te zeggen en me volledig te concentreren op het fulltime werken naast mij.

Vandaag, op 33-jarige leeftijd, verdien ik gemiddeld $ 14.600 per maand aan passief inkomen met mijn print-on-demand-bedrijf. Het beste is dat ik er maar een uur per dag aan werk.

Hoe ben je begonnen zonder de ontwerpachtergrond

Mijn eerste shirtontwerp was een slecht getekend monster van Loch Ness. Ik begon met Adobe Photoshop, maar vond het erg moeilijk om te navigeren zonder enige formele training.

Ik gebruik nu elke zonsondergangEn de creatieve fabricage En de Fixels om mijn ontwerpen te maken. Deze sites zijn geweldig voor print-on-demand verkopers die niet veel ervaring hebben met grafisch ontwerpen, omdat je illustraties voor commercieel gebruik kunt downloaden in plaats van ze zelf te maken.

Lidmaatschapstarieven voor alle Sunsets beginnen bij $ 59 per jaar, Creative Fabrica bij $ 4 per maand en Vexels bij $ 22 per maand.

Bij het bedenken van ontwerpen doe ik onderzoek naar zoekwoorden die populair zijn bij klanten die gebruik maken van Snel bekijken DS Amazon En de Mooie merch Chrome-extensies. Soms maak ik t-shirts geïnspireerd op popcultuurmomenten en aankomende evenementen.

Bij het maken van ontwerpen zoekt Ryan naar trefwoorden die populair zijn bij klanten die DS Amazon Quick View en PrettyMerch Chrome gebruiken.

Foto: Ryan Hough

Hoe verdien ik passief inkomen met print on demand

Ongeveer 50% van het negatieve Inkomsten komen uit Amazon-merch op aanvraag, waar ik de meeste artikelen verkoop. Ik vind dit platform leuk omdat je geen geld vooraf hoeft te betalen voor inventaris.

De bediening is eenvoudig:

  1. Maak een T-shirtontwerp en sla het op als een PNG-bestand (grafisch bestandsformaat van hoge kwaliteit).
  2. Upload uw kunstwerk op verzoek naar Amazon Merch.
  3. Kies een producttype en voeg een omschrijving toe.
  4. Vervolgens maakt Amazon een 3D-afbeelding Laat zien hoe het shirt er in het echt uit zou zien.
  5. Amazon maakt een productvermelding op Amazon.com, waardoor het ontwerp beschikbaar is voor aankoop.
  6. Telkens wanneer een klant een aankoop doet, neemt Amazon de productie, verzending en klantenservice over.

Amazon Merch-verkopers verdienen tussen de 13% en 37% eigendomskosten, afhankelijk van het type product en de aanbiedingsprijs. Amazon stelt vooraf de aanbiedingsprijzen in waaruit verkopers kunnen kiezen.

Mijn best verkopende product is een standaard shirt. Ik reken $ 19,99 per shirt en betaal 26% royalty’s voor elke verkoop, wat overeenkomt met een winst van $ 5,23. Amazon houdt de rest.

Naast T-shirts verkoop ik mijn ontwerpen op hoodies, sweatshirts, mokken, hoeden en andere accessoires zoals stickers en telefoonhoesjes. Ik vermeld mijn producten altijd om minimaal $ 5 winst per verkoop te maken, maar ik verkoop grotere items zoals een sweatshirt met $ 10 winst.

Een ander platform dat ik gebruik is Printful, dat vergelijkbaar is met Amazon Merch on demand en een goedkope manier is om mijn producten aan meer mensen te presenteren. Ze print, verpakt en verzendt de ontwerpen die ik op eBay en Etsy vermeld. Het kost $ 0 om een ​​ontwerp op eBay te plaatsen en $ 0,20 om een ​​ontwerp op Etsy te plaatsen.

Met een beetje creativiteit en veel rijden kom je ver

READ  Jim Cramer zegt dat er een 'reële mogelijkheid' is dat de Fed een zachte landing kan bewerkstelligen