augustus 13, 2022

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Indianapolis Colts LB Darius Leonard wil de middelste naam Shaquille gebruiken

Indianapolis Colts LB Darius Leonard wil de middelste naam Shaquille gebruiken

WESTFIELD, Ind. – De naam Darius Leonard Het is synoniem geworden met de defensieve spelindustrie in de NFL.

Maar de Indianapolis Colts All-Pro-middenvelder wilde niet langer met die naam worden aangeduid.

Toen Leonard dinsdag naar het trainingskamp ging, vroeg hij verslaggevers hem Shaquille te noemen, wat zijn middelste naam is en de naam die de meeste mensen in zijn leven gebruiken om naar hem te verwijzen.

“Ik heb Shakeel mijn hele leven meegemaakt”, zei Leonard. “Mijn moeder noemde me Shakeel, mijn familie noemde me Shakeel, mijn vrienden en familie noemden me Shakeel. Ik ging alleen naar Darius op school of als ik in de problemen zat. Toen ik eenmaal in de NFL kwam, begonnen mensen me Darius te noemen. Ik haat het, maar toen ik als rookie binnenkwam, dacht ik dat ze niet wilden dat een nieuweling binnenkwam en hem vertelde hem een ​​andere naam te geven. Dus ging ik met hem mee.”

Zelfs na het winnen van Defensive Rookie of the Year in 2018, heeft Leonard niet gesproken over zijn wensen. Nu zijn vijfde seizoen begint, heeft hij eindelijk zijn positie bekendgemaakt.

“Ik ga een eerste jaar in, in gesprek met” [Hall of Fame wide receiver] Leonard, Randy Moss, zei dat het beste advies dat hij me kon geven was om je mond te houden en je oren en ogen open. ‘Dus ik kwam en werkte. Ik wilde niet komen om een ​​speciale behandeling te krijgen. Als ze me Darius Leonard noemden, bedoel ik, zo heet ik. Daar ging ik voor.’ [by]. Ik wilde geen problemen veroorzaken.

READ  Er wordt gezegd dat Trevor Storey koos uit vier teams

‘Maar ik word graag Shaquille genoemd en ik haat het om Darius genoemd te worden. Ik begrijp dat het moeilijk zou zijn, maar ik zou graag willen dat je me Shaquille of ‘D’ of ‘gek’ noemt en niet Darius.’

Leonard begon te kamperen op de lijst die fysiek niet in staat was om te presteren nadat hij in juni een rugoperatie had ondergaan. Hij legde eerst uit over zijn toestand en legde uit dat twee schijven in zijn rug in botsing kwamen met twee zenuwen, waardoor pijn in het onderbeen ontstond. Leonard zei dat het team tevergeefs had gezocht naar de bron van deze pijn voordat het uiteindelijk het zenuwprobleem ontdekte.

Leonard onderging een enkeloperatie tijdens het laagseizoen van 2021 om “verkalking” in het gewricht te behandelen, zei hij. Toen de pijn het hele seizoen aanhield, mocht Leonard spelen.

Nu voelt hij zich echter al op zijn gemak en optimistisch over het eindresultaat.

“Nu hebben we de oorzaak van het hele probleem gevonden,” zei Leonard, “en we zijn klaar om te rock-‘n-roll.”