mei 27, 2022

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jana Kramer onthulde dat ze een "wedergeboorte" beleefde na de scheiding van haar ex-man, Mike Kosin

Jana Kramer onthulde dat ze een “wedergeboorte” beleefde na de scheiding van haar ex-man, Mike Kosin

Jana Kramer heeft een “wedergeboorte” gehad na haar scheiding van ex-man Mike Kosin.

Tijdens een optreden op Cat Sadler’s podcast Dear MediaHet is zeker een mooie dagJana, 38, onthulde dat ze haar ex-man had vergeven en dat ze ‘gelukkig’ was om door haar scheiding heen te gaan, omdat het haar leerde om meer ‘bewust’ te zijn van haar verlangens.

Mijn scheiding heeft me niet gedood. Niets zal me doden na mijn scheiding, weet je, tenzij het met mijn kinderen te maken heeft… Het was een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb meegemaakt en het was ongelooflijk pijnlijk en pijnlijk.

‘Ik ben zo blij dat ik het heb meegemaakt’: Jana Kramer zegt ‘wedergeboorte’ te hebben meegemaakt na scheiding ex-man Mike Kosin

‘En ik zou het niemand toewensen, maar dat gezegd hebbende, het was ook het liefste soort van, wedergeboorte en ik ben zo blij dat ik dat heb meegemaakt, want nu kan ik heel voorzichtig zijn met wat ik wil.’

Jana was zes jaar getrouwd met Mike voordat ze in 2021 de scheiding aanvroeg. Ze delen de zesjarige dochter Julie en de driejarige zoon Jess.

In haar sollicitatie verwees ze naar ‘ongepast huwelijksgedrag, onverzoenlijke verschillen en overspel’. Ze onthulde dat de klas in juli 2021 was voltooid.

Jana besprak ook hoe een brief die haar therapeut vroeg om vanuit Mike’s perspectief naar zichzelf te schrijven, haar hielp op haar genezingsreis.

“Ik heb Mike zeker vergeven”, legde ze uit. “Ik realiseerde me dat ik al ongeveer een jaar op een verontschuldiging wachtte en besefte dat ik het niet zou begrijpen zoals ik het wilde en de woorden die ik het wilde uitspreken.”

‘Hoewel het niet zijn woord was,’ zei ze over de brief, ‘was dat wat ik moest horen.’ ‘Het was als genezing en zeer heilzaam.’ En ik herinner me, zoals, nou, weet je, ik wil niet degene zijn die dit spul omhoog houdt, alsof het hem niets meer kan schelen…

“Vergeving is niet voor iemand anders, het is voor mij, zodat ik niet zo gebonden ben aan het verleden en verraad en leugens zijn alsof ik erover nadenk.”

Ze zei ook dat ze voor altijd zou hebben gevochten om haar familie bij elkaar te houden, maar gaf toe dat ze niet “alleen kon vechten”.

'Ik werk mijn best om mijn kinderen te onderhouden': Kramer deelt dochter Julie, zes, en zoon Jess, drie, met ex-man

‘Ik werk mijn best om mijn kinderen te onderhouden’: Kramer deelt dochter Julie, zes, en zoon Jess, drie, met ex-man

“Het is vermoeiend en mentaal, ik ben het zat om erover te praten … Ik moet dit stuk laten gaan … Natuurlijk is het erg en er zijn dagen zoals vanavond dat ik mijn kinderen niet heb … Zoveel omdat ik wat tijd voor mezelf nodig heb, is het ook alsof ik mijn familie nooit zou hebben willen breken en ik zou voor altijd hebben gevochten.

Je kunt niet alleen vechten en het was niet de bedoeling dat we voor altijd samen zouden leven. En dit is walgelijk, vanwege zijn keuzes, moest ik een echtscheiding aanvragen, maar… Ik kan geen dingen spelen die anders zouden zijn geweest, want wat heeft dat voor zin? Alsof dat me geen goed doet.

READ  Coachella 2022 - LIVE: Alle updates van het California Music Festival als dag twee begint

Jana gaf ook toe dat ze vastzat met een visioen van een gezin dat niet echt van haar was.

‘Dit is wat we zijn. We zijn een gezin van drie en ik werk om mijn kinderen te onderhouden. En gisteren wou ik dat ik mijn familie voor 1000% had, maar ik zou niet willen dat ik die familie had. Dit is ook het ding.

Waar ik me aan vasthield was een visioen van een gezin dat nooit eerder heeft bestaan. Dit was wat er in me opkwam. Het was nooit echt. Dus dat is precies wat ik geloofde, hoopte, wilde en van droomde. Maar de waarheid was dat dit niet was wat het was. Dit is niet wat we vroeger waren.

Jana, die opnieuw celibatair werd na haar recente breuk met coach Ian Shenelli, neemt nu een pauze van daten.

Ik wil me gewoon op mezelf concentreren, de kinderen, naar dit resort gaan en gewoon van mezelf leren houden. En voordat ik een relatie aanga, moet ik weten dat ik erg sterk ben.

“Wetend dat er grenzen en consequenties zullen zijn, zoals die volgen, omdat ik mezelf blijf kwetsen en iemand word die ik niet doe als ik bepaalde dingen keer op keer laat gebeuren.”

Splitsville: Jana was zeven jaar getrouwd met Mike voordat ze in 2021 de scheiding aanvroeg

Splitsville: Jana was zeven jaar getrouwd met Mike voordat ze in 2021 de scheiding aanvroeg