februari 6, 2023

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jennifer Lawrence legt commentaar op actiefilms voor vrouwen uit - The Hollywood Reporter

Jennifer Lawrence legt commentaar op actiefilms voor vrouwen uit – The Hollywood Reporter

Jennifer Laurentius Ik heb de gemaakte opmerkingen verduidelijkt Video-interview met Viola Davis als onderdeel van verschillend’Serie Acteurs Over Acteurs, waarin ze zei: “Ik herinner me dat ik dat vroeger deed HongerspelenNiemand heeft ooit een vrouw in de hoofdrol gezet in een actiefilm, omdat het gewoon niet zou werken, wordt ons verteld. Meisjes en jongens kunnen zich identificeren met een mannelijke hoofdrolspeler, maar jongens kunnen zich niet identificeren met een heldin.”

praten met Hollywood-verslaggever Lawrence zei donderdag: “Dat is absoluut niet wat ik bedoelde. Ik weet dat ik niet de enige vrouw ben die ooit een actiefilm heeft geleid. Wat ik wilde benadrukken, is hoe goed het voelt. En ik meende het met Viola – om te krijgen voorbij deze oude mythen die je hoort over … Over de roddels die je misschien over dat soort dingen hoort. Maar het was mijn schuld en het kwam er verkeerd uit. Ik had zenuwen om met een levende legende te praten. ‘

In de verschillend In een interview deelde Davis haar opwinding over haar hoofdrol in Sony De vrouw van de koning, een film die ze ook produceerde met een ensemble van zwarte vrouwen. “Wanneer heb je zoiets gezien De vrouw van de koning? Davis herinnerde zich dat hij tijdens de ontwikkeling van het project dacht: “Niet alleen met mij erin, maar met iedereen die op mij lijkt?”

Davis vervolgde: “Welke studio gaat het geld erachter steken? Hoe gaan ze zwarte vrouwen ervan overtuigen dat ze de wereldwijde box office kunnen leiden?”

READ  Advocaat Britney Spears reageert op Kevin Federline-lekken

Beantwoord de twijfels van Davis voordat je dit doet De vrouw van de koning Dat een film als deze zijn vruchten zou kunnen afwerpen, zei Lawrence: “Ik wil bij jou terugkomen als hoofdrolspeler.” De vrouw van de koning. En hier zijn we, ik denk dat 94 procent op Rotten Tomatoes? Zesenzestig miljoen lokaal. Ik bedoel, het kan gewoon niet meer verkeerd zijn. … Het maakt me zo blij elke keer als ik een film zie die gewoon naar buiten komt door al deze overtuigingen en bewijst dat het gewoon een leugen is om sommige mensen uit de bioscoop te houden, om bepaalde mensen in dezelfde situaties te houden die ze hebben altijd binnen geweest. Het is geweldig om het gewoon te zien gebeuren en jou aan het roer te zien.”

Lawrence zei dat hij sprak over de manier waarop citaten door de media verkeerd kunnen worden begrepen of uit hun verband kunnen worden gehaald THRIk werd ooit geciteerd toen ik zei dat Donald Trump verantwoordelijk is voor orkanen. Ik vond dat een van hen belachelijk was, dat het zo stom was dat ik geen commentaar hoefde te geven. Maar dit, ik had zoiets van: “Ik denk dat ik het moet verduidelijken.”