november 27, 2022

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kanye West reageert op de gevolgen van zijn antisemitische opmerkingen

Kanye West reageert op de gevolgen van zijn antisemitische opmerkingenCNN

Na een week van financiële gevolgen na antisemitische uitspraken op sociale media en in interviews, geeft Kanye West commentaar op deze gedachten, evenals op wat hij zei over George Floyd en Black Lives Matter.

Deel het in een roamingvideo van 16 minuten WmgLab-records op YouTube Op zaterdag, blijkbaar opgenomen op een moment nadat Adidas zijn zakelijke relatie met West dinsdag beëindigde, leek de kunstenaar een menigte fotografen en toeschouwers toe te spreken die zich buiten een gebouw hadden verzameld toen hij naar buiten liep.

“Ik denk dat adidas voelde alsof iedereen me uitdaagde omdat ze het recht hadden om mijn ontwerpen gewoon te nemen”, vertelde West het kleine publiek.

Hij vervolgde: “Ik voel dat dit God is die me nu vernedert.” “Omdat er twee dingen gebeuren. Vaak als ik zeg ‘ik ben de rijkste zwarte man’, zal dit een verdediging zijn die ik zal gebruiken in het gesprek over geestelijke gezondheid. … Wat er nu gebeurt, is dat ik ben vernederd.”

West ging verder met het adresseren van de weerslag op zijn voorstel in een: Een recent podcast-interview meldt de dood van George Floyd Het werd veroorzaakt door het gebruik van fentanyl.

“Toen het idee voor Black Lives Matter uitkwam, verenigde het ons als een volk”, zei hij. “Dus, ik zei dat, en ik twijfelde aan de dood van George Floyd, hij heeft mijn mensen pijn gedaan. Hij heeft zwarte mensen pijn gedaan. Dus ik wil me verontschuldigen dat ik ze pijn heb gedaan.” [sic] Omdat God me nu heeft laten zien wat Adidas doet, en door wat de media doen, weet ik hoe mijn knie op dit moment in mijn nek voelt. Dus ik dank u, Heer, dat u nederig bent en me vertelde hoe ik me echt voelde. Want hoe kan de rijkste zwarte man vernederd worden, anders dan miljardair zijn voor iedereen zonder commentaar.”

West besprak ook de “vermoeidheid” die werd veroorzaakt door de reactie op het dragen van een MAGA-hoed die “verkeerd gediagnosticeerd” was als een psychische stoornis en zijn weigering om een ​​medicijn te nemen waarvan hij zei dat hij “één pil” verwijderd zou zijn van Michael Jackson of Prince. .

“In een tijd als deze, als ik nu medicijnen zou gebruiken, zou één pil zijn vervangen, en het zou helemaal opnieuw Michael Jackson of Prince zijn geweest,” zei West.

Hij vergeleek zichzelf ook met Emmett Telldie in 1955 op 14-jarige leeftijd op brute wijze werd geëxecuteerd, en zei dat hij zich soms voelde als Malcom X en Martin Luther King Jr.

“Ik maak me gewoon geen zorgen.” Punt,” zei West in antwoord op iemand in de menigte die vroeg of hij bang was dat hij zijn nalatenschap had verpest. “God leeft.”

Antisemitische demonstranten wezen met spandoeken naar het Westen Los Angeles afgelopen weekend En de Jacksonville, Florida Eind deze week. In de video verontschuldigde West zich niet voor zijn antisemitische opmerkingen, maar leek hij te proberen afstand te nemen van een “haatgroep”.

Video met antisemitische berichten die buiten een voetbalwedstrijd worden weergegeven

“Ik heb geen banden met een haatgroep”, zei West in gebed. “Als enige haat bij een Jood opkomt, associeer het dan niet (met gebaren naar zichzelf), want ik beveel iedereen om in liefde te wandelen.”

READ  Maxim Chmerkovsky zegt dat hij tijdens de invasie in Oekraïne werd gearresteerd