september 30, 2022

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kendall Jenner was 'helemaal comfortabel' bij het bewerken van de tepel van Marc Jacobs

Kendall Jenner was ‘helemaal comfortabel’ bij het bewerken van de tepel van Marc Jacobs

Kendall Jenner is niet bang om alles los te laten.

De realityster is de afgelopen jaren het best betaalde model in de mode-industrie geweest, maar ze was niet altijd zo populair.

In 2014 liep ze de eerste haute couture catwalk voor Marc Jacobs – Het dragen van een transparant transparant jasje dat zorgde voor opschudding.

Kendall Jenner 2014 Marc Jacobs
Kendall Jenner maakte haar debuut op de catwalk van couture voor Marc Jacobs in 2014, gekleed in een doorschijnende top.
WireImage

“Ik herinner me dat ik een telefoontje kreeg van mijn agent die zei dat Mark en Katie [Grand, the show’s stylist] Ik wilde me op dit soort absolute top zetten, en ik dacht: “Ik speel. Ik vind het niet erg. Ik ben helemaal goed met mijn tepel,” Jenner, 26, Fogg zei: Voor de videoserie “Life in Looks” voor MG.

“Het voelde echt koud aan, ook al waren mijn borsten buiten,” voegde ze eraan toe. “Het maakte me niet nerveuzer. Ik had echt zoiets van: ‘Dope, wat ze ook willen, het is hun visie, laten we het doen.’ Dus ik was helemaal ontspannen.”

Het supermodel herinnerde zich dat terwijl ze voor de grote avond wandellessen volgde van haar bureau, ze “heel hard” op de catwalk belandde – maar geen kriebels had voor de show.

“Ik geloofde eigenlijk niet dat ik daar was. “Vreemd dat hij een beetje lef had,” zei Jenner, “en ik denk dat het kwam omdat mijn schoenen relatief plat waren – er waren geen hoge hakken en grote hakken.”

Kendall Jenner
Jenner brak haar “leven in uiterlijk” voor Vogue en deelde haar huidige mening over haar gedenkwaardige outfits.
Vogue / YouTube

Maar de oprichter van 818 Tequila was niet altijd zo zelfverzekerd; Ze keek ook naar haar eerste optreden op het Met Gala in hetzelfde jaar, waar ze een zeemeerminachtige jurk van Topshop droeg.

“Ik kijk haar nu aan en zeg: ‘Oh mijn god, ik zie eruit als een kind'”, zei ze over de blik, “maar ik voelde me een vrouw.”

“Ik gebruikte [sister] Kim [Kardashian]Haar en make-up van mensen… I [felt] Zoals [I was] Omarm de kant van deze vrouw, en het is zo grappig om nu terug te kijken op dit moment en te zeggen: “Oh mijn God, ik was toen zo’n kind.”

Kendall Jenner 2014 Met Gala
Het model debuteerde op het Met Gala in 2014, gekleed in een Topshop-jurk met een zo strak korset dat ze niet kon gaan zitten tijdens een autorit naar het museum.
Magische film

Jenner voegde eraan toe dat ze “heel, heel nerveus” was omdat ze alleen Kim en haar toenmalige echtgenoot Kanye West kende tijdens het evenement, en ze hebben haar allebei de hele nacht gecontroleerd.

Tegenwoordig is het Met Gala gevuld met de Kardashian-Jenners, die Kendall ‘het beste ooit’ noemde.

Ze vond haar zelfvertrouwen toen ook haar persoonlijke stijl evolueerde.

“Ik kijk zelfs terug naar het eerste kleine meisje dat we zagen en hoe ongemakkelijk ze was. En zelfs het meisje in 2014 op het Met Gala.” “En toen liep ik een meisje tegen het lijf dat zo veel van ‘ik vond mezelf als een vrouw, en ik vond mezelf’… het is zo cool om dat te zien.”

READ  Indiase film All That Breathes wint Beste Documentaire Film in Cannes 2022