februari 8, 2023

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Patrick Mahomes zei dat hij “klaar was om te gaan” in de AFC-titelwedstrijd

Kansas City, Missouri – Als er enige twijfel bestond over zijn beschikbaarheid in de AFC Championship-wedstrijd van zondag, Patrick Mahomes maak er een eind aan.

“AFC Championship Week”, zei de quarterback van Kansas City Chiefs over de titelwedstrijd van zondag tegen de Cincinnati Bengals. “Klaar om te gaan.”

Mahomes liep een ernstige enkelverstuiking op in het eerste kwart van zaterdag’s 27-20 playoff-overwinning op de Jacksonville Jaguars. In de tweede helft kwam hij terug in de wedstrijd.

Coach Andy Reid zei dat hij verwacht dat Mahomes woensdag een volledige coachingsdeelnemer zal zijn. Mahomes zei dat de enkel gevorderd is sinds de wedstrijd tegen de Jaguars.

“Het werkt goed,” zei hij. “Ik ben een paar dagen zonder therapie geweest en een paar dagen aan het revalideren. Opgewonden om het veld op te gaan, het uit te proberen en te zien wat ik ga doen. Maar tot nu toe voel ik me goed.

“Ik voelde me beter dan ik dacht dat ik zou zijn na de wedstrijd. Het spelen van de wedstrijd deed zeker pijn. Maar na de wedstrijd kon ik het laten rusten en gewoon een beetje kalmeren en andere dingen doen. Ik voelde me een beetje iets beter, en natuurlijk voelde ik me de volgende ochtend een beetje beter, en daarna bleef ik de hele week verbeteren, dus we zullen zien hoe ik me vandaag voel tijdens de training.

De speelstijl van Mahomes veranderde nadat hij terugkeerde naar de wedstrijd tegen de Jaguars. Hij leidde de competitie in out-of-pocket passes in het reguliere seizoen, maar maakte die worpen niet in de tweede helft.

READ  De NFL verwacht pas in de zomer een beslissing te nemen over Greg Berhalter

Het was pas zijn tweede seizoenshelft dat hij niet uit de pocket gooide. Mahomes zei dat hij verwacht dat hij zal moeten werken om blessures tegen de Bengals te voorkomen.

“Ik moet manieren vinden om te kunnen pushen en worpen op de juiste manier te kunnen blijven raken”, zei hij. “Ik zal vandaag een beetje pushen en dan de volgende dag en dan de volgende dag weer en kijken wat ik daarna kan doen. Natuurlijk niet de blessure verergeren, maar pushen om te zien wat ik zondag kan doen. .”