februari 6, 2023

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ty Pennington, 57, vraagt ​​om meer ‘genade’ nadat trollen hem ‘opa’ noemen

Ty Pennington, 57, vraagt ​​om meer ‘genade’ als hij in de schijnwerpers stapt nadat trollen hem ‘serieus’ en ‘dik’ noemden in een belachelijke video zonder shirt.


Ty Pennington vroeg HGTV om meer “vriendelijkheid” nadat wrede trollen commentaar hadden gegeven op een shirtloze video die hij vorige maand plaatste en die hij “grootvader” en “mollig” noemde.

Bennington, 57, kreeg onvriendelijke opmerkingen na het plaatsen van een hilarische video waarin hij op het strand danste.

Maar in een lang bericht dat woensdag op zijn Instagram-account werd geplaatst, benadrukte Bennington dat hij, hoewel hij geen sixpack meer heeft, nog nooit zo gelukkig is geweest.

‘Laten we mannen dezelfde genade geven?’: Ty Pennington van HGTV vraagt ​​om meer ‘genade’ nadat trollen hem ‘serieus’ en ‘dik’ noemen voor zijn verschijning in een shirtloze strandvideo

“Gedachten over ouder worden… Ik plaatste onlangs een video van mezelf terwijl ik op het strand danste en mijn korte broek droeg. Wat een eerlijk moment om mijn vrouw aan het lachen te maken, opgepikt door vreemden – met zoveel meningen, zoveel haat op komst in!”

Opmerkingen als “walgelijk”, “walgelijk”, “oh mijn god, hij is nu zo oud”, “opa”, “hij wordt dik” (trouwens, ik duw mijn maag naar buiten, maar het is oké). En ik vroeg me af of ik, als ik nog jong en gezond was, dezelfde opmerkingen zou krijgen?

READ  Ticketmaster is down dankzij de pre-show van de Eras-tour van Taylor Swift

Pennington zei dat hij hoopt dat mannen kunnen profiteren van de body positivity-beweging, op dezelfde manier als vrouwen.

“Er was zo’n kracht achter de acceptatie van alle soorten en maten en veroudering in de vrouwelijke samenleving, wat geweldig is. (Ga zo door) Maar laten we misschien dezelfde genade aan mannen geven?”

Aan het woord: Bennington reageerde op harde opmerkingen met een lang, doordacht bericht over hoe het is op Instagram

Aan het woord: Bennington reageerde op harde opmerkingen met een lang, doordacht bericht over hoe het is op Instagram

Schud het!  De video waar Bennington naar verwees werd vorige maand gepost en toonde hem shirtless dansen op het strand met zijn zwembroek hoog tot aan zijn middel.

Schud het! De video waar Bennington naar verwees werd vorige maand gepost en toonde hem shirtless dansen op het strand met zijn zwembroek hoog tot aan zijn middel.

Bennington stond er ook op dat hij harder werkte dan ooit in zijn leven, hoewel sommige commentatoren hebben gespeculeerd dat hij niet genoeg bewoog.

Dagelijks word ik overstelpt met opmerkingen als “Nee, wat is er met hem gebeurd??? !!! Iemand zei zelfs dagen geleden: ‘Gebrek aan lichaamsbeweging’, waarvan ik wou dat het de waarheid was! Ik heb nog nooit in mijn leven harder gewerkt – 7 dagen per week (dat is 50+ sh*t no joke).

Hoewel hij niet meer hetzelfde lichaam of dezelfde “glamoureuze haardos” heeft als vroeger, is Tai het gelukkigst.

‘Wat er is gebeurd’ is, het is 22 jaar geleden dat ik mijn tv-debuut maakte! Nee, ik heb geen sixpack meer of een weelderige bos haar (met matte punten) maar wat ik wel heb is wijsheid, mededogen, levenslessen, en op mijn 57e ben ik niet echt gelukkiger geweest!

Hoe dan ook, dit alles om te zeggen: ik ben een mens en ik heb gevoelens. Ja, ik ben ouder, maar ik vind het best cool. En daarbij, hier is een foto die mijn vrouw van mij heeft gemaakt die ik erg leuk vind – ik heb rimpels, zonnevlekken, grijs haar, maar dat is oké en zoals @paulinaporizkov zegt #sexyhasnoexpirationdate in je ouder wordende gezondheid! “

Hij eindigde de post met de hashtags “#weallage #itsokay #embraceit #57yearsyoung #oldguysrule #selflove #selfacceptance #blackandwhitephotography.”

De videoclip waarnaar Ty verwees, toonde de ster hilarisch dansend op het strand met zijn zwembroek tot aan zijn middel.

Hij ondertitelde de video met een “vrijdaggevoel”. Hij voegde ook “de andere helft van deze ‘video’ toe aan iedereen die me vroeg mijn broek op te trekken!”

Hoewel hij de afgelopen maand kritiek kreeg van meedogenloze trollen, is Ty’s leven de laatste tijd eigenlijk in opmars.

De ster trouwde eind 2021 met zijn quarantainepartner Kelly Merrill op een privéfeest in hun huis in aanbouw in Savannah, Georgia.

Ik ben net getrouwd!  De ster trouwde eind 2021 met zijn quarantainepartner Kelly Merrill op een privéfeest in hun huis in aanbouw in Savannah, Georgia.

Ik ben net getrouwd! De ster trouwde eind 2021 met zijn quarantainepartner Kelly Merrill op een privéfeest in hun huis in aanbouw in Savannah, Georgia.