november 27, 2022

jojoclub-afslanken

Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waar Heidi Klum nuchter wordt en een simpele grap op Instagram plaatst, blijft een legende

Waar Heidi Klum nuchter wordt en een simpele grap op Instagram plaatst, blijft een legende

Heidi KlumEn de Iemand heeft zich onlangs verkleed als een worm voor Halloween, gedijen hier op Instagram. En daarmee bedoel ik, ze stond op, besloot dat ze niets te bieden had over de censuurregels van het platform, en plaatste een foto van zichzelf in een witte jurk met een nonchalante onderjurk:

Ik wil wat zij heeft, TBH.

Hoe dan ook, het is onduidelijk wie Heidi’s witte bodysuit met spaghettibandjes maakt, maar aangezien ze net poseerde met Kim Kardashian’s Skims, lijkt het ons nu een goed moment om dit voor onszelf te kopen:

En het lijkt nu ook een goed moment om Heidi’s Halloween-kostuum voor 2022 opnieuw te bekijken, dat bestond uit zichzelf in een wormpak steken en zo poseren op de rode loper voor het jaarlijkse Halloween-feest:

Taylor Hill-Getty Images

🙂

Voordat we gaan, voor het geval je al bijna een maand geobsedeerd bent door deze worm en nieuwsgierig bent naar Heidi’s denkproces, hier is wat het is. Hij zei Terwijl ik werd geïnterviewd op de rode loper: “Ik wilde gewoon buiten de gebaande paden denken, iets anders doen, ik wil een glimlach op de gezichten van mensen toveren. Ik wil gaan, zoals: ‘Wat was ze?'” regenworm? Ik wil alleen maar zeggen dat dit een van mijn beste is. Ik weet niet of je het ermee eens bent, maar ik voel me een miljoen dollar!’

Wij zijn het eens. Niemand zag er beter of beroemder uit dan Heidi als deze worm.

Dit vind je misschien ook leuk